Det er ikke dårlig vær, bare upassende dekk

dekk

Som ordtaket går, er det ikke dårlig vær, bare upassende kluter. Det samme gjelder dekk, at det ikke er dårlig vær bare upassende dekk. Med riktig utvalg av dekk kan du alltid kjøre trygt. Når du bor i et område som har stadig skiftende vær eller i det minste veldig uforutsigbare vær der vinterforhold ikke alltid er garantert, er bruk av sommer- og vinterdekk kanskje ikke den beste løsningen. Her kan de beste dekkene være allværsdekk, som er ideelle for alle årstider og ikke bare som en løsning for å unngå å skifte til vinterdekk. De gir ikke bare riktig sikkerhet, men gir også god beskyttelse mot vannplaning, som både kan skyldes vann så vel som slaps. Dette gir deg litt ekstra beskyttelse mot tidlig snø som ikke holder seg på bakken, og etterlater slaps på veiene. Allværsdekkene er virkelig designet for alle årstider.

Hovedforskjellen mellom allværsdekk og sommerdekk er at allværsdekkene er merket med symbolet med “tre toppfjell snøfnugg” som indikerer at de har blitt vurdert for bruk i alvorlige vinterforhold som snø og is. Dette er det samme som vinterdekk, så de gir tilstrekkelig sikkerhet på både snø, is og slaps.

Sommerdekk kan vise seg å være farlige når veier blir til et snøhvit, slaps og isete rot i forhold til allværsdekkene, som er godt rustet til å håndtere akkurat disse forholdene. Allværsdekk gir utmerket kjøring på både våte, snødekte, isete og tørre veier. Dette dekket er fleksibelt nok til å bruke året rundt uten å ofre sikkerheten om vinteren. Med nye innovasjoner som sørger for ytelse i snøstorm, kraftig regn eller solforbrent asfalt, kan du glemme prognosen uansett årstid. De beholder forutsigbart grep hele året, både våte og tørre overflater.

Allværsdekk er i stand til å gi holdbarhet gjennom året, og forhindrer slaps og vannplaning og gir grep på glatte og glatte overflater. Allværsdekk gir ro i sjelen, ettersom du vil være i stand til å håndtere all slags vær uansett årstid. Dette fjerner også behovet for å planlegge bytte av dekk før vintersesongen kommer, noe som kan være vanskelig. Å få riktig tid for skiftet til vinterdekk er ikke så lett, spesielt da høstværet ofte er uforutsigbart. Den mest pålitelige prediktoren for å nærme seg vinteren er å bruke temperaturen, ettersom temperaturene nærmer seg null grader, desto mer sannsynlig er det at du har snø.

Ved å bruke temperaturen til å forutsi at dekkene dine er mer pålitelige enn å bare prøve å få timingen riktig for det første snøfallet. Siden vinterdekk overgår sommerdekk ved lave temperaturer, gir det mye mening å skifte dekk basert på lave temperaturer. Det er veldig viktig at du allerede har vinterdekk på bilen din før snøen kommer, da kjøresikkerheten din er avhengig av at vinterdekkene er montert i tide før vinterværet kommer.

For mer informasjon om allværsdekk, besøk: www.nokiantyres.no