Maastoautoon on asennettava talvirenkaat turvallista talviajoa varten

Kaikki ajoneuvot tarvitsevat talvirenkaat talviajoa varten. Ei ole oikeastaan ​​mitään poikkeuksia. Maastoautojen renkaat näyttävät kestävämmiltä ja voidaan helposti luulla renkaiksi, jotka pärjäisivät lumella ja jäällä, mutta valitettavasti näin ei ole. Maastoautojen kesärenkaiden kumi muuttuu kovaksi, koska kumiseosta tai kulutuspinnan kuviota ei ole suunniteltu kylmiin lämpötiloihin ja talviolosuhteisiin. Osa renkaiden pidosta johtuu kyvystä tarttua tien pintaan ja lukittua pinnan kanssa siten, että kumi työntyy pinnan mikro-onteloihin. Kun renkaat ovat kovia, niin näin ei pääse tapahtumaan.

Talvirenkaat on suunniteltu kylmälle säälle ja hyvään pitoon lumella ja jäällä. Niissä on myös kumiseos, joka pitää ne pehmeinä ja ketterinä alhaisissa lämpötiloissa. Niiden kulutuspintakuviot on suunniteltu erityisesti käsittelemään lunta ja luomaan pidoa jäällä. Nastarenkaissa käytetään kulutuspinnasta ulkonevia metallinastoja, joiden avulla luodaan ylivoimainen pito jäällä. SUV nastattomat renkaat, käyttävät pitohiukkasia ja innovatiivista muotoilua kulutuspinnassa luodakseen pitoa jäällä. Kun yrität ajaa kesärenkailla, sinulla ei ole mitään, mikä antaisi tarvittavaa ylimääräistä pitoa, kulutuspinnan kuvio ja kumiseos ovat erilaiset kuin mitä tarvitset talvella.

On tärkeää, että asennat maastoautosi talvirenkaat maastoautoosi ajoissa, ennen kuin lumi tulee kaduille. Ne on asennettava ennen talvisään saapumista, jotta pysyt turvassa ajon aikana. Maastoauton talvirenkaat toimivat maastoautojen kesärenkaita paremmin lämpötilan laskiessa alle nollan celsiusasteen, joten vaihda ajoissa.

Lisätietoja maastoautojen talvirenkaista on osoitteessa www.nokianrenkaat.fi