Nastarenkaiden käytön edut

Talvirenkaiden kohdalla saatat miettiä, miksi sinun pitäisi valita nastarenkaat ja mitkä ovat niiden edut. Oikeastaan mitkään muut renkaat eivät käsittele talvisia teitä niin hyvin kuin nastoitetut talvirenkaat. Yksi tärkeimmistä eduista on, että jos autosi tai maastoautosi on varustettu nastarenkailla, sinun ei tarvitse käyttää ketjuja ajoneuvossasi, jos ajat vuoristossa. Voit myös aina ajaa turvallisesti talviolosuhteissa. Tämä on suuri etu, ja kun yrität asentaa ketjuja autoosi, silloin tiedät mistä puhun. Yleensä olosuhteet jotka vaativat ketjuja sellaiset, joissa et halua jättää mukavaa lämmintä autoa menemäksesi ulos lumeen ja kylmään asentamaan ketjuja ajoneuvoosi. Tämä voidaan nyt helposti välttää, jos nastarenkaat ovat sallittuja maassasi.

Jos asut alueella, jossa on erittäin jäisiä olosuhteita tai jatkuvasti muuttuvia sääolosuhteita, jotka vaativat usein ketjuja, nastarenkaat ovat todellinen etu. Jos olet koskaan ajanut ketjuilla, olet kokenut merkittävän tärinätason verrattuna nastarenkailla ajamiseen, jotka tuntuvat aivan tavallisten renkaiden kanssa ajamiselta, mutta etuna on, että hallitset ajoneuvoasi täydellisesti myös rankassa lumessa ja jäällä.

Nastarenkaat ovat todellinen etu ajettaessa vuoren rinteitä talvikuukausina. Yleensä kun olet korkealla ja paljon lunta, ainoat vaihtoehtosi pitoon ovat joko ketjut tai nastarenkaat. Jos asut tällä alueella, olisi suuri etu saada nastarenkaat. Nastarenkaiden tekniikoissa on tapahtunut merkittävää kehitystä, ja uudemmat nastat tarjoavat myös paremman polttoainetalouden ja paljon sujuvamman ajon vanhempiin rengasversioihin verrattuna.

Nokian Hakkapeliitta 9 -nastarenkaat on mukautettu kaikenlaisiin äärimmäisiin sääolosuhteisiin, ja ne hyödyntävät uutta Eco Stud 9 -konseptia. Tämä on uusi nykyaikaisempi nasta, joka vähentää tien kulumista ja melua. Eco Stud -tyyny vaimentaa tiekontaktia, koska ilmatila alemman laipan keskellä vähentää nastan vaikutusta. Tämä yhdessä syvien lumiurien kanssa tarjoaa maksimaalisen pidon siirryttäessä syvälle lumelle. Tämä antaa erittäin nautinnollisen ajokokemuksen talvella ennen kuin vaihdat kesärenkaisiin.

Joitakin muita etuja korkealaatuisiin talvirenkaisiin sijoittamisesta on jarrutuksen, pidon ja turvallisuuden paraneminen. Nastalliset talvirenkaat pysähtyvät paljon nopeammin kuin joko kesärenkaat tai jokakelin renkaat. Tämä johtuu ylimääräisestä pidosta, joka maksimoi kitkan ja nastoilla vieläkin enemmän. Talvirenkaat on valmistettu joustavasta kumiseoksesta sekä ainutlaatuisesta kulutuspintamallista, joka on tarkoitettu käytettäväksi jäällä, lumella ja sohjossa. Tämä varmistaa, että voit ajaa turvallisesti, erittäin mukavasti ja hallittavasti talvikuukausina.

Lisätietoja nastarenkaista on osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/