Korjaamot tarjoavat enemmän kuin auton huoltoja ja korjauksia

 

akkupalvelu.

Autohuoltoa tarjoavat monet korjaamot ympäri maata. Jotkut tarjoavat palvelua eri hinnoilla, jotkut ovat parempia kuin toiset, ja jotkut tarjoavat huoltoa vain muutamille automerkeille samalla kun korjaavat useita eri ​​automerkkejä. Suurin osa meistä huoltaa autojamme auton huolto-ohjeen mukaisesti tai ilmoitusten perusteella, jotka saadaan auton kojelaudan kautta. Tämä perustuu siihen, kuinka monta kilometriä olet ajanut. Tämä on luultavasti paras tapa määrittää, milloin auton huoltoa tarvitaan. Tämä perustuu muun muassa erilaisten alkuperäisten osien käyttöikään, mutta tämä pätee optimaalisiin olosuhteisiin. Jos alkuperäisiä osia ei käytetä seuraavassa huollossa, ongelmia voi ilmetä.

 

Autoille, joita ei ajeta usein ja joita käytetään vain varaautoina tai raskaasti kuormattuihin tai erittäin paljon vuosittain käytettyihin autoihin, tämä ei ehkä ole paras tapa määrittää huoltovälit. Siksi näitä suosituksia olisi pidettävä ainoastaan vähimmäishuoltona eikä millään tavoin ainoana ja parhaana ajankohtana, jolloin auton huolto tulisi suorittaa, ja määritelmänä kaikille tarvittaville huolloille.

 

Käyttöohjeessa mainittu huolto ottaa huomioon vain auton ja sen osat, ei renkaita, jotka ovat tärkeä osa auton turvallisuutta. Renkaat on myös huollettava, etenkin jos ajat paljon tai ajat raskaalla kuormalla. Renkaat on tarkastettava säännöllisesti, jotta varmistetaan, että niissä ei ole vaurioita tai halkeamia, etenkin sivuseinillä, jotka reunat voivat helposti vaurioitua pysäköinnin aikana. Sinun on myös tarkistettava kulutuspinnan syvyys varmistaaksesi, että kulutuspinnan syvyys on yli 4 mm, jotta ne voivat tarjota riittävän turvallisuuden pitoa ja jarrutusmatkaa ajatellen ja välttää vesiliirtoa sateessa tai märillä teillä ajaessasi.

 

Tarkista myös rengaspaine, koska väärä rengaspaine vaikuttaa renkaan suorituskykyyn, koska se vaikuttaa optimaaliseen renkaan ja pinnan väliseen kosketuspintaan. Tämä vaikuttaa kielteisesti suorituskykyyn. Jos rengaspaine on alhainen, vierintävastus kasvaa, mikä tarkoittaa, että renkaan kuluminen kasvaa. Polttoaineenkulutus kasvaa myös, joten päädyt vaihtamaan renkaita useammin, ja sinun on myös tankattava useammin, jotta siitä voi tulla melko kallista. Sinulla on samanlainen ongelma, kun ostat halvempia renkaita, jotka ovat heikompia, koska niillä on korkeampi vierintävastus ja heikompi turvallisuustaso. Tämä tarkoittaa, että halvemmat renkaat tulevat nopeasti kalliimmiksi, koska joudut ostamaan uudet renkaat aikaisemmin ja maksamaan enemmän bensiinistä.

 

Jos autolla ei aja usein, se voi olla autolle huonompi ja se tarvitsee huoltoa useammin kuin ajokilometrien perusteella. Auton akulla on taipumus kärsiä siitä, ettet aja niin paljon, joten tarvitset todennäköisesti akkupalvelu. Jarrujärjestelmät ja iskunvaimentimet saattavat myös olla tarvita tarkistusta koska paikallaan olevat paineistetut järjestelmät saattavat tarvita huoltoa varmistaakseen, että ne toimivat, kun niiden täytyy.

 

Auton kuntotarkistus on aina hyvä tehdä, koska se tarkistaa auton kriittiset toiminnot ja varmistaa, että kaikki toimii kunnolla, joten voit olla varma, että olet turvassa ajaessasi. Se voi antaa ilmoituksen, jos tarvitset rengashuoltoa, jarruhuoltoa tai vaihtaa iskunvaimentimia tai täyttää nesteitä tai jos jotain on tarpeen korjata.

 

Lisätietoja työpajoista ja palvelusta on osoitteessa https://vianor.fi/