Miksi valita Nokian Hakkapeliitta R3 tulevaan talvikauteen

talvirenkaat

Talvi lähestyy ja sinulla saattaa olla tarvetta uudelle talvirengassarjalle, Nokian Hakkapeliitta R3 on loistava vaihtoehto myös sähköautoille ja hybrideille. Nämä ovat kitkarenkaat, jotka toimivat hyvin Pohjoismaiden haastavissa olosuhteissa. Tämän tietäminen tekee siitä hyvän talvirenkaan kaikkiin ankariin talviolosuhteisiin. Näiden renkaiden lisäksi tarvitset sarjan kesärenkaita, jotka tulisi vaihtaa vuodenaikojen välillä siten, että sinulla on aina talvirenkaat talviolosuhteissa ja kun talvi on lopullisesti ohi, vaihdat kesärenkaat.

Näiden renkaiden tulisi olla ajoneuvossa heti, kun lämpötilat laskevat alle nollan asteen, sillä silloin talvirenkaat toimivat paremmin kuin kesärenkaat. Ne on asennettava ajoneuvoon ennen lumen saapumista, jotta voit ajaa turvallisesti koko talvikauden. Vaikka niissä ei ole metallisia nastoja kuten nastarenkaissa, ne tarjoavat silti hyvän pidon talvipinnoilla. Se on täysin erilainen rengas kuin kesärengas, koska talvirenkaassa on täysin erilainen kumiseos, ja se pysyy pehmeänä myös matalissa lämpötiloissa. Myös kulutuspintakuvio on erilainen, jotta rengas voi käsitellä lunta, sohjoa ja jäätä.

Nokian Hakkapeliitta R3- tai Nokian Hakkapeliitta R3 SUV renkaat tarjoavat erinomaisen pidon ja suorituskyvyn autollesi myös talvella. Voit silti saavuttaa erinomaisen suorituskyvyn yhdistettynä erinomaiseen ohjaukseen lumisilla teillä, missä haluat tarkan ajettavuuden. Kun katsot kulutuspinnan kuviota, voit nähdä, että tämä rengas on suunniteltu ainutlaatuisen suorituskyvyn takaamiseksi. Jokaisella kulutuspinnan lohkolla ja lamellilla on ominainen muoto, joka antaa sille optimaalisen suorituskyvyn. Siihen on lisätty biopohjaisia ​​”kryokristalli 3″ pitopartikkeleita toimimaan tarttuvana materiaalina ja antamaan sinulle erittäin hyvän pidon jäisillä teillä. Tämä tekee renkaasta myös erittäin kulutusta kestävän, jotta voit ajaa näiden renkaiden kanssa hyvin pitkiä matkoja. Niissä on myös alhainen vierintävastus, joten polttoaineenkulutus on myös alhaista. Tämä tekee niistä hyvän vaihtoehdon sähköautoille, koska voit päästä pidemmälle jokaisella latauksella, ja renkaat kestävät huolimatta näiden ajoneuvojen suuremmasta kulumisesta, joka johtuu suuremmasta painosta ja suuremmasta vääntömomentista sähkömoottoreilla.

Pieni polttoaineenkulutus yhdistettynä vähäiseen kulumiseen lisäävät tästä erittäin edullisen renkaan kilometriä kohden. Tämä on otettava huomioon renkaita ostettaessa, koska halvan renkaan ostaminen vaikuttaa sekä turvallisuuteen että renkaan kokonaiskustannuksiin, jos lasket sen koko elinkaaren ajalta. Yhdistä se sitten ylimääräisiin polttoainekustannuksiin, jotka liittyvät suurempaan vierintävastukseen, mikä johtaa korkeampiin polttoainekustannuksiin.

Lisätietoja Hakkapeliitta R3: sta on osoitteessa www.nokianrenkaat.fi